De Oesterkoning uw food entertainer voor Oesters, Sushi, Kaviaar, Gamba's, Zalm, Haring, Kingkrab, Patanegra, Macarons en Champagne.

Maak van uw feest iets speciaals! 

Alsof de zee je lippen kust.

U bent op zoek naar de perfecte oester-, kaviaar-, of sushipresentatie, dan bent u bij ons aan het goede adres! De oestermannen en oestermeisjes van de Oesterkoning presenteren al meer dan 15 jaar de beste producten op de meest uiteenlopende feesten. Wij staan bekend om onze prachtige presentatie en de interactie met het publiek.

Wij brengen u de verleiding! Mooie mannen en vrouwen in prachtige stoere leren en ijzeren outfits presenteren oesters, oestershooters, kaviaar, sushi, gamba's, zalm, kingkrab, Patanegra, Iberico, Macarons en Champagne, terwijl zij zich mengen tussen uw gasten. Een entertainer op culinair gebied. Als geen ander weten wij dat het praatje en het plaatje minstens zo belangrijk zijn als een goed product. Niet voor niets zijn wij bekroond met de PC Hooftstraat Award als Stijlvolste Onderneming van het jaar. Wilt u meerdere oestermannen, oestermeisjes, kaviaarqueens of sushiqueens op uw feest? Alles kan!

Met elk van uw gasten gaan wij de uitdaging aan, zodat maar weinigen de verleiding van een oester, kaviaar of sushi kunnen weerstaan! En juist die interactie maakt ons werk zo leuk en zorgt voor een blijvende herinnering. Wij serveren de oesters met wat citroen, peper of vinaigrette. Op verzoek vullen wij de schelp voor uw gasten met Zeeuwier Jenever of serveren wij de oester in de vorm van een Oestershooter met wodka, tabasco en peper. Bij de kaviaar serveren wij standaard Wodka en bij de sushi Sake.

> Voor een impressie van de Oesterkoning  bij MTV Moneymakers klikt u hier. Kijk bij aflevering 3.

> Voor een impressie van de Oesterkoning in "bij ons in de P.C. van Jort Kelder klikt u hier.

> Voor een impressie van de Oesterkoning bij RTL Vandaag klikt u hier.

> Voor een impressie van de oestercultuur van de Oesterkoning in Yerseke klikt u hier.

De Oesterkoning staat garant voor een smaakvolle presentatie en een prachtig dagvers product. Ons familiebedrijf haalt zijn oesters dagelijks in Frankrijk en Yerseke  uit zee en test wekelijks alle oesters. De kaviaar importeren wij rechtstreeks uit Rusland en Iran en de Sushi wordt de dag zelf bereid. Alleen op deze manier bent u verzekerd van een prachtig dagvers product en kunnen wij u met advies bij de keuze van uw product ter zijde staan.

De Oesterkoning is een begrip in Nederland. Bijna alle trouwerijen en verjaardagen van bekende Nederlanders staan op onze naam. Als voorbeeld mogen wij noemen: het Koningshuis, Prins Pieter Christiaan, Linda de Mol,  John de Mol, Paul De Leeuw, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Reinout Oerlemans, Jolanthe en Wesley Sneijder, Jan Smit, Pieter van den Hoogenband, Jort Kelder etc. Tevens hebben wij de nodige ervaring in het buitenland. Wij stonden op beurzen en feesten in Moskou, Peking, Bahrein, Bali, Curacao, Nice, Cannes, Rome, Monaco en Munchen. Momenteel is de "Oysterking" ook gevestigd in Johannesburg en Kaapstad in Zuid Afrika (www.oysterking.co.za)

>Voor prijzen of het aanvragen van een offerte klikt u hier.

> Voor het huren van het huis van de Oesterkoning op Bali klikt u hier.