De Oesterkoning uw food entertainer voor Oesters, Sushi, Kaviaar, Gamba's, Zalm, Haring, Kingkrab, Patanegra, Macarons en Champagne.

De Oesterkoning geeft zijn oesters weg met een lach en een verhaal en maakt uw feest tot iets speciaals. Een performance om nooit meer te vergeten. Hij was de eerste oesterman all over the world en staat met zijn team al 17 jaar garant voor een prachtig product.

De Oestermannen en Oestermeisjes van de Oesterkoning zijn gekleed in prachtige leren oesterpakken en proberen uw gasten een mooi feest en een heerlijke oester te bezorgen. Wij serveren de oester met citroen, peper, tabasco of als u wilt als oestershooter of met Rutte Dry Gin.

Wilt u iets anders dan oesters bijvoorbeeld sushi, kaviaar, Kingkrab, zalm, gamba's, haring, Patanegra, Macarons of Champagne dan bent u bij ons ook aan het goede adres. U betaald alleen voor het product en de reiskosten. Dus geen extra presentatiekosten. Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.

 

> Voor een impressie van de Oesterkoning klikt u hier. Oesterkoning LG commercial 

> Voor een impressie van de Oesterkoning  bij MTV Moneymakers deel 1 klikt u hier

>Voor een impressie van de Oesterkoning Bij MTV Moneymakers deel 2 klikt u hier

> Voor een impressie van de Oesterkoning in "bij ons in de P.C. van Jort Kelder klikt u hier.

> Voor een impressie van de Oesterkoning bij RTL Vandaag klikt u hier.

> Voor een impressie van de oestercultuur van de Oesterkoning in Yerseke klikt u hier.

> De Oesterkoning bij Linda de Mol. Klik hier.

 

De Oesterkoning is een begrip in Nederland. Bijna alle trouwerijen en verjaardagen van bekende Nederlanders staan op onze naam. Als voorbeeld mogen wij noemen: het Koningshuis, Prins Pieter Christiaan, Linda de Mol,  John de Mol, Paul De Leeuw, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Reinout Oerlemans, Jolanthe en Wesley Sneijder, Jan Smit, Pieter van den Hoogenband, Jort Kelder etc. Tevens hebben wij de nodige ervaring in het buitenland. Wij stonden op feesten in Moskou, Peking, Bahrein, Bali, Curacao, Bonaire, Nice, Cannes, Parijs, Rome, Monaco, Munchen etc

>Voor prijzen of het aanvragen van een offerte klikt u hier.

> Voor het huren van uw private villa van de Oesterkoning op Bali klikt u hier ( prijs vanaf €995,- per week inclusief personeel).